Jump to content

Whats up with the board


D40LF
 Share

Recommended Posts

Hi there! Just a little problem here: on each of the forum page, it shows the most recent post of all the sections. There are 3 links there: 1) link to the first page of the discussion, 2) link to the profile of the person who made the last post, and normally 3) link to the last post (circled in the screenshot below). I notice that the 3rd link I mentioned also directs to the first page now. It would be helpful to fix this. Thanks in advance!

last_post_link.png

Link to comment
Share on other sites

22 hours ago, captaintrolley said:

Odd.  It works fine for me. I'm on a desktop Win 10 using Firefox.

I just played around, and it seems like it's a problem only when you're not logged in. Only after logging in it shows the /?do=getLastComment bit when I hover over the link.

Might still be useful to fix for those who do not wish to always stay signed in.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Hey, seems to be a problem with the text editor on the forum running the latest Samsung UI and Samsung Internet. It keeps unlinking mentions and keeps adding spacing in the text box. 

Phone: Samsung Galaxy S20 Ultra

Software: Android 12 (UI 4)

Samsung Browser Version: 16.0.6.23

https://1drv.ms/v/s!AtZ96RMHXKUVuCipbXegxz89A99h

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
On 2/6/2022 at 6:44 PM, A. Wong said:

I installed some additional updates yesterday, perhaps it fixed the issue. Otherwise, I would recommend using a different browser such as Chrome.

Unfortunately not. It's still spacing out in some threads and I'm not sure why... this one doesn't space out but most OC threads will space out for whatever reason. Thanks anyway.

Link to comment
Share on other sites

11 hours ago, Loud-Invero said:

Unfortunately not. It's still spacing out in some threads and I'm not sure why... this one doesn't space out but most OC threads will space out for whatever reason. Thanks anyway.

Strange, I wonder if you try a different theme if it might be any different.

Link to comment
Share on other sites

On 2/15/2022 at 12:29 AM, A. Wong said:

Strange, I wonder if you try a different theme if it might be any different.

I found out what the problem is. The problem was with the new update to Galaxy UI 4, it introduced grammarly built into Samsung keyboard. Grammarly trying to suggest things causes this website to freak out and do weird things. Simple solution was to disable it or use Google keyboard

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
29 minutes ago, Express691 said:

Not sure what is going on here

Screenshot_20220331-202604_Chrome.jpg

That’s an issue with ever site on google. It happened many times while I’m on other sites. It’s googles issue. Just reload or restart.

Link to comment
Share on other sites

Wanted to bring up a minor inconvenience for mobile, the new ads popping up used to be from the bottom of the board which isn’t an issue ( ads get money and this is free so why not ) but the ads are now a drop down from the top and cause the page to keep scrolling back up whenever the ad refreshes.. just my iPhone or buggy ads?

 

 

9CC47342-CFA5-4EC6-AC9E-85C98C7625FB.png

Link to comment
Share on other sites

On 4/4/2022 at 9:55 AM, PrimeTio said:

Omg those ads are so annoying, I get them ever second when ever I’m on this site, and when I close it, it starts to come back after a few seconds.

Ad blocker.

  • Like 1
  • Thanks 3
Link to comment
Share on other sites

Thanks for the quick fix this morning.  😀  Frustrating when there is something 'wrong' with the board and it won't let you post the problem... LOL.. You can always be counted on to keep CPTDB up and running in tip top shape.  Thanks again ♥

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Is this a new update or something wrong on my end? About a week ago the wiki changed visually from thisimage.thumb.png.961a4b69d5d047b565c501ffdc9d5c8a.png

to this: image.thumb.png.b5f84c729b3e59676333b23b1f680c4c.png.

Is there a way to revert this change on my end? The previous one looks a million times better.

Link to comment
Share on other sites

44 minutes ago, Orion VI said:

Is this a new update or something wrong on my end? About a week ago the wiki changed visually from thisimage.thumb.png.961a4b69d5d047b565c501ffdc9d5c8a.png

to this: image.thumb.png.b5f84c729b3e59676333b23b1f680c4c.png.

Is there a way to revert this change on my end? The previous one looks a million times better.

Are you viewing that on a cellphone?

It sort of looks like the mobile version of the Wiki. Try scrolling to the bottom of the page and clicking on "Desktop" or similar, which will return you to the normal layout. Hopefully that resolves the problem!

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...