Jump to content

Wiki Fixes - Report Any Problems


Recommended Posts

We've just fixed an issue on the Wiki related to special characters.

While we believe everything is 100% functional, there may be some pages with issues. If you encounter any problems, please let us know here.

Thanks for your patience while we worked to resolve the issue.

  • Like 2
Link to post
Share on other sites

A few anomalies with various Vancouver pages -

The following pages say "does not exist" depending on which page it is being accessed from but when accessed, they loop back to a different version of the page (i.e. the article "SkyTrain Canada Line" displays the page "SkyTrain Canada line" under the title "SkyTrain Canada Line"). I've included cached copies of the pages for reference:

https://cptdb.ca/wiki/index.php/SkyTrain_Canada_Line 

(cached copy of the mobile page: https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:_12RecAvhgIJ:https://cptdb.ca/wiki/index.php%3Ftitle%3DSkyTrain_Canada_Line%26mobileaction%3Dtoggle_view_mobile+&cd=3&hl=en&ct=clnk&gl=ca)

 

https://cptdb.ca/wiki/index.php/TransLink_SkyTrain_Main_Street_–_Science_World_Station 

(cached copy: https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:2_-HYig_IcsJ:https://cptdb.ca/wiki/index.php/TransLink_SkyTrain_Main_Street_%E2%80%93_Science_World_Station+&cd=1&hl=en&ct=clnk&gl=ca)

 

https://cptdb.ca/wiki/index.php/TransLink_SkyTrain_Commercial_–_Broadway_Station 

(cached copy: https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:OF_bPATCFaEJ:https://cptdb.ca/wiki/index.php/TransLink_SkyTrain_Commercial_%E2%80%93_Broadway_Station+&cd=1&hl=en&ct=clnk&gl=ca)

 

https://cptdb.ca/wiki/index.php/TransLink_SkyTrain_Production_Way-University_Station 

(cached copy: https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:-58YGVr-1zIJ:https://cptdb.ca/wiki/index.php/TransLink_SkyTrain_Production_Way-University_Station+&cd=3&hl=en&ct=clnk&gl=ca)

 

https://cptdb.ca/wiki/index.php/TransLink_SkyTrain_Renfrew_Station 

(cached copy: https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:cF7wCCCkWDAJ:https://cptdb.ca/wiki/index.php/TransLink_SkyTrain_Renfrew_Station+&cd=1&hl=en&ct=clnk&gl=ca)

 

https://cptdb.ca/wiki/index.php/TransLink_SkyTrain_Rupert_Station 

(cached copy: https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:ddddaUgN9BUJ:https://cptdb.ca/wiki/index.php/TransLink_SkyTrain_Rupert_Station+&cd=1&hl=en&ct=clnk&gl=ca)

 

https://cptdb.ca/wiki/index.php/TransLink_SkyTrain_Coquitlam_Central_Station 

(cached copy: https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:aLzIyDPPiswJ:https://cptdb.ca/wiki/index.php/TransLink_SkyTrain_Coquitlam_Central_Station+&cd=1&hl=en&ct=clnk&gl=ca)

 

https://cptdb.ca/wiki/index.php/TransLink_Lonsdale_Quay 

(cached copy: https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:yQ5kFLH37K8J:https://cptdb.ca/wiki/index.php/TransLink_Lonsdale_Quay+&cd=1&hl=en&ct=clnk&gl=ca)

 

https://cptdb.ca/wiki/index.php/Coast_Mountain_Bus_Company_SeaBus 

(cached copy: https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:Kl1i-4wRInUJ:https://cptdb.ca/wiki/index.php/Coast_Mountain_Bus_Company_SeaBus+&cd=2&hl=en&ct=clnk&gl=ca)

 

https://cptdb.ca/wiki/index.php/TransLink_Port_Coquitlam_Station 

(cached copy: https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:jq7J38goKq4J:https://cptdb.ca/wiki/index.php/TransLink_Port_Coquitlam_Station+&cd=1&hl=en&ct=clnk&gl=ca)

 

https://cptdb.ca/wiki/index.php/TransLink_Maple_Meadows_Station

(cached copy: N/A)

 

If this problem cannot be fixed (or if the cached copies for reference on Google have changed), that is okay as I can import as much from the cached copies I've saved onto the pages.

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
On 2017-07-04 at 11:55 PM, Jeffrey Ngai said:

If this problem cannot be fixed (or if the cached copies for reference on Google have changed), that is okay as I can import as much from the cached copies I've saved onto the pages.

Anything after the redirect happened seems to have disappeared when this fix was done. This looks like the only option.

  • Like 2
Link to post
Share on other sites
  • 5 months later...

This is a very minor problem, but I've noticed it since the newer CPTDB platform kicked into play. The "{{accessible}}" logo is lower than it was before and will sometimes block words in the description. Is there any way to raise it back up to the title area like it was before? Example: https://cptdb.ca/wiki/index.php/Dumbarton_Express_805-808

Link to post
Share on other sites
  • 4 months later...
5 hours ago, Detroit Diesel 6V92TA said:

Another very minor problem similar to the "{{accesible}}" logo blocking text in my previous comment, this time it's the "{{WiFi}}" logo. Example: https://cptdb.ca/wiki/index.php/Santa_Cruz_Metropolitan_Transit_District_1001-1005

I've made an edit to the WiFi template to move the image up, similar to how the template for the Accessible logo was done. Can you check if that height works?

Link to post
Share on other sites
  • 1 year later...
  • 2 weeks later...
On 9/19/2019 at 7:18 PM, Oc4526 said:

Hi is this normal? 

I tried searching for Stl on the mobile site and got this (both Stl  Levis and Laval)

Screenshot_20190919-204826_Chrome.thumb.jpg.17d1e96ae0ec2258f1805244f2ecafe7.jpg  Screenshot_20190919-211730_Chrome.thumb.jpg.9c5472e7a4953a56baac8619f79147db.jpg

 

Not "normal", but it isn't displaying the accented "e" properly given the character encoding. Interesting, thanks for bringing this up.

Link to post
Share on other sites
6 hours ago, Orion VI said:

Admins are working on this, but does anyone have this issue as well? 

image.thumb.png.e6ad74fb97d743b634dcbcf873168de2.png

 

Yes, this will happen while the service is unavailable. I tried to get one method working yesterday, but was unsuccessful. Might try another one today and hopefully that will work for good.

  • Thanks 1
Link to post
Share on other sites
  • 4 months later...

Hey @A. Wong, this has been an issue for a couple of months now but only now has it start to bother me. On mobile while viewing a wiki page, any image file that’s on the bottom of a wiki page will not open Unless you hold down on the image and open it in a new tab where it will bring you to the file page where you can tap on the image to view it in full.

here’s an example, scroll down to the bottom of the route 64 wiki page and tap any of the route maps. https://cptdb.ca/wiki/index.php/Ottawa-Carleton_Regional_Transit_Commission_route_64

Link to post
Share on other sites
16 minutes ago, Loud-Invero said:

Hey @A. Wong, this has been an issue for a couple of months now but only now has it start to bother me. On mobile while viewing a wiki page, any image file that’s on the bottom of a wiki page will not open Unless you hold down on the image and open it in a new tab where it will bring you to the file page where you can tap on the image to view it in full.

here’s an example, scroll down to the bottom of the route 64 wiki page and tap any of the route maps. https://cptdb.ca/wiki/index.php/Ottawa-Carleton_Regional_Transit_Commission_route_64

Seems to be any images, actually, on that mobile theme. Are you seeing the same thing?

(Including fleet photos, agency logos, etc)

Link to post
Share on other sites
  • Kevin L pinned this topic
  • 4 months later...

I'm currently trying to use the wiki on mobile, however the site appears to be stuck in desktop mode. (I don't have the "desktop site" box checked in the browser settings, I tried that and it didn't change anything). It has been like this on every page I looked at, but wasn't when I was looking at the wiki just earlier today.

Screenshot_20210422-225218.png

Link to post
Share on other sites
16 hours ago, bnsf27 said:

I'm currently trying to use the wiki on mobile, however the site appears to be stuck in desktop mode. (I don't have the "desktop site" box checked in the browser settings, I tried that and it didn't change anything). It has been like this on every page I looked at, but wasn't when I was looking at the wiki just earlier today.

Screenshot_20210422-225218.png

Try clicking this: https://cptdb.ca/wiki/index.php?title=Main_Page&mobileaction=toggle_view_mobile

Link to post
Share on other sites

I saw a check on the internet for KCM Fleet then routes are listed reported and where find it is the route 197 Twin Lakes P&R - University District via Federal Way Transit Center, I-5 & S 272nd St Freeway, I-5 Ramp & Kent Des Moines Rd and I-5. It needs to add a list for rt. 197 for content the info, please?

 

Thank you.

8C3DA72A-5865-4E5C-854B-B0B36936860E.jpeg

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...